Onze tarieven

Professionele vertaaldiensten door native docenten/vertalers.

Zakelijke vertaling

Dit kan een breed scala aan zakelijke documenten bevatten, waaronder literatuurteksten (boeken), nieuwsbrieven, bedrijfsplannen, enz. De perfecte manier om uw producten en diensten wereldwijd onder de aandacht te brengen.

Technische vertaling

De diversiteit van technische documenten vereisen docenten/vertalers die ervaring hebben met het gebruik van de technische woordenschat en technologieën. Enkele voorbeelden documenten die we hebben vertaald omvatten handleidingen, trainingsmateriaal, professionele presentaties voor verschillende soorten evenementen.

Juridische vertaling

Dit kunnen documenten zijn zoals overeenkomsten en diploma’s en nog zoveel meer. Wij werken samen met beëdigde vertalers die, indien nodig, gecertificeerde vertalingen kunnen leveren en die ervoor kunnen zorgen dat uw vertaalde documenten aan alle wettelijke vereisten voldoen.

Tarieven/prijzen

Niet alle teksten zijn hetzelfde. Het vertalen van een bedrijfsbrochure, jaarrekening, juridisch contract, technische documenten of literaire teksten vereist verschillende vaardigheden en kennis. Dit heeft uiteraard invloed op de vertaalkosten.

Elke vertaling is anders. Afhankelijk van de complexiteit en hoeveelheid hanteren we een vanaf tarief van 0,075 euro/woord met een minimum van 250 woorden per opdracht.

Prijsopgave aanvragen

Neem 24/7 contact met ons op via e-mail