Wie we zijn

Lupeag Spanish Language Services

Wie we zijn

Wij zijn gespecialiseerd in van en naar het Spaans vanuit Engels (optioneel Nederlands) en correctie- en redigeerdiensten in het Spaans. Vanuit Nederland ondersteunen wij het op maat gemaakte businessmodel, waarbij taaldienstverleners en klanten snel en effectief met elkaar communiceren, van het eerste contact tot de uiteindelijke levering van de gevraagde dienst. Ons team biedt gespecialiseerde diensten, waaronder vertaling, review en aanpassingen indien nodig. We kunnen in verschillende delen van de wereld verschillende organisaties op het gebied van de Spaanse taal ondersteurnen.

Onze visie

Wij verstrekken vertalingen, binnen de afgesproken tijd, met professionaliteit en van uitstekende kwaliteit. We blijven continue onze kennis ontwikkelen om de verwachtingen van onze klanten te allen tijde te garanderen.

Onze missie

We helpen onze klanten hun activiteiten te verbeteren door hen in staat te stellen te communiceren met hun wereldwijdemarkten. We werven, behouden en waarderen de ervaring van onze native docenten/vertalers. Onze kwaliteit en het aanbod van diensten is uitstekend. Onze missie is om talen en erfgoed over de hele wereld te helpen behouden en de wereldwijde communicatie via onze diensten te verbeteren.

Neem 24/7 contact met ons op via e-mail